Deltag i SKYPE-møde. Er 3P noget for min virksomhed?

3P Performance Production passer til næsten alle fremstillingsvirksomheder, både store som små. Se vores referencer, og brug det som første pejlemærke.

Hvis du nemt og hurtigt vil finde ud af om 3P passer til din virksomhed, foreslår vi at du bruger ca. 30 minutter til møde på webben, hvor vi præsenterer 3P performance management koncept.

Når mødet er aftalt får du tilsendt et skema, med en række spørgsmål/punkter, der hjælper - dig og os - til en hurtigere afklaring i forbindelse med mødet.

Vi benytter SKYPE til web-mødet, så det skal du naturligvis have installeret på din PC. (Du kan hente en gratisversion via nettet.)

Ring til os, eller benyt vores kontaktformular, eller send en mail til Cornelius Olesen, så kontakter vi dig og aftaler mødetidspunkt.

Når mødet begynder ringer vi dig op for at høre om du er klar og herefter sender vi dig en invitation til et SKYPE-møde.

På WEB-mødet vil du kunne se vores PC-skærm med præsentation af 3P Performance Production, vi kan samtidig tale sammen via PC'ens mikrofon og højtaler.

Hvis du finder informationerne interessante er næste step efter vores WEB-møde et fysisk møde, hvor vi sammen gennemgår og beskriver din virksomheds konkrete ønsker og behov.