3P STOPTIDSREGISTRERING KAN ØGE DIN VIRKSOMHEDS PRODUKTIVITET

Primo 2013 indledte vi et pilotprojekt med virksomheden Lund Maskinfabrik A/S, hvor vi skulle hjælpe med værktøj til at målstyre produktionen og øge produktiviteten. Projektet løb frem til april 2013.

Virksomheden, der er beliggende i Horsens, har i mere end 30 år beskæftiget sig med den nyeste teknologi inden for CNC, spåntagning og fræsning til henholdsvis den danske og europæiske industri.

Lund Maskinfabrik A/S er med sine 10 medarbejdere meget fokuseret på at leve op til tidens krav om at have dokumentation og sporbarhed i top. Virksomheden valgte at investere i softwareværktøjet 3P Stoptidsregistrering, som er en del af 3P-pakken.

Formålet var og er at skabe synlig produktivitet med mere fokus på de daglige mål og resultater.

Se TILBUD på 3P Startpakke med Stoptidsregistrering.

Sådan øger vi produktiviteten

Med 3P Stoptidsregistrering kan Lund Maskinfabrik A/S målstyre produktionen og afsløre og analysere stop- og tidsårsager, således at de får kontrol over vigtig information i produktionen og arbejdsopgaverne med registreringen af stop-og tidsårsager lettes.

Ifølge direktør Per Nielsen har Lund Maskinfabrik A/S nu konstant overblik over, hvilke CNC-maskiner, der har været stop på - såvel varighed som årsag, hvilket han ser som en produktivitetsgevinst for virksomheden, da det virker som en motivationsfaktor for medarbejderne.

3P Stoptidsregistrering kan derfor blive et vigtigt konkurrenceparameter for både mindre og mellemstore virksomheder, der ønsker at forbedre produktiviteten, da det hjælper med at:

  • nå en øget lønsomhed,
  • styrke konkurrenceevnen,
  • samt giver glade og motiverede medarbejdere, der tager ansvar for egen produktivitet.

På den måde kan virksomheder let skabe synlig produktivitet, der nemt og hurtigt kan måles, således at der kommer fakta på bordet.

Læs artikel i Automatik om 3P Stoptidsregistrering hos Lund Maskinfabrik.

CNC-maskine med Bjørn Thomsen

Lund Maskinfabrik A/S's driftleder kan med 3P Stoptidsregistrering få et klart overblik over, hvor mange af virksomhedens maskiner, der lyser rødt.

Arbejdscelle, Kenneth Clausen

3P Stoptidsregistrering hjælper medarbejderne, her lærling Kenneth Clausen, med at lette registreringen af stop- og tidsårsager, hvilket virker som en motivationsfaktor for medarbejderne.