Alle virksomheder har brug for at forstå sine data i dybden så det bliver muligt at skabe løbende forbedringer

Ved du hvorfor Microsoft Power BI er så meget i vælten for tiden?
PowerBI_alle_enheder
Power BI er en brugervenlig Business Intelligence platform, som gør det nemt at transformere produktions- og forretningsdata til flotte visualiseringer i et dashboard. Power BI er en service i Office 365 og kan downloades gratis. Power BI kan også fås i abonnement, der giver størrer fleksibilitet.
 
Power BI kan give din virksomheds nuværende Business Intelligence eller rapporteringsløsninger et kæmpe løft eller måske endda helt erstatte jeres nuværende og formentlig ganske bekostelige Business Intelligence platform.
 
Hvis din virksomhed kæmper, som så mange andre virksomheder, med manuelle dataudtræk til Excel og lange og tunge databehandlinger, før I får nogle flotte grafer til at understøtte jeres rapportering og beslutningsprocesser............

Så er Power BI noget for jer. Vi har løsningen til dine produktionsdata.

Med 3P-Datakube og "klar-til-brug" 3P-dashbord er der kort fra ide til handling. Du kan nemt analysere videre og oprette nye visninger. Det skyldes udelukkende den fantastiske brugervenlighed, som Power BI tilbyder. Og - du har alle relevante produktionsdata lige ved hånden.3P_Power_BI_screen

Med Power Bi har du samtidig mulighed for at tilknytte andre data-kilder, så du kan analysere på tværs af alle dine forretningsdata.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.