Når det gælder forretningsudvikling, kommer man ikke langt med "business as usual". Forretningskravene i dag til produktion og supply chain er: den rigtige vare i bedste kvalitet, produceret med lavest mulige omkostninger, med kort leveringstid og med mindst mulig lagerbeholdning!

I Eltronic PJD er vores formål at skabe og levere højt specialiserede løsninger, der synliggør effektiviteten i produktion og i supply chain således, at vores kunder har et dokumenteret grundlag for beslutninger, der kan forbedre forretningen.

Det kalder vi "Production Performance"

Vi indgår fra opgavens start som strategiske partnere og betragter os som dine kolleger. Vi følger enhver opgave helt til dørs. Vores kunder kommer fra mange brancher og er specialister på hver deres felt. Vidt forskellige, men dog med en vigtig fællesnævner:
Det er virksomheder, der gør op med vanetænkning og erkender værdien af at tænke nyt.

Vores softwarehus er placeret i Aarup på Fyn, hvor højt specialiserede softwareingeniører arbejder tæt sammen med erfarne specialister indenfor produktion og supply chain med det formål at hjælpe vore kunder til at udvikle deres forretning gennem løsninger indenfor production performance.